News

Gourmet Dinner in Messen

We had a superb dinnet at the Restaurant zum Löwen in Messen (16 Gault Millau Points).

After aperitif, amuse bouche and greeting from the kitchen we had an excellent 6-course menu with additional pre dessert surprise and followed by a coffee and friandise.

Aperitif
Amuse Bouche
Greeting from the Kitchen
Gepickelte Kohlrabi Ravioli
Messner Bärlauch | Grauvieh Hartkäse | fermentierte Knoblauchmayo | marinierter Brüsseler
Home-made Bread and Butter with Sea Salt
Kalt geräuchtes Eglitatar
Erbsensalat | Berglinsenmousse | Meerrettich | Schnittlauch
Suitable Wine accompaniment
Zweierlei vom Kräuterschwein
Rosmarinjus | Jalapeño Beurre Blanc | Lauchgemüse | Kartoffelknusper
Gefüllte Appenzeller Maispoulardenbrust
Morchelsauce | frische Morchel | Kräuter-Käseknödel | Wirz
Rohmilchkäse Teller
Trüffelhonig | Quittenchutney | Feigensenf | Änneli’s Nussbrot
Pre Dessert Surprise
Tumcha Schokoladenfudge
Birneneis | Salzkaramell Ganache | Buttermilch | Haselnüsse
Coffee and Friandise

Gourmet Dinner in Utzenstorf

We had an excellent dinner at the Landgasthof Bären in Utzenstorf (15 Gault Millau Points).

The aperitif and amuse bouche were followed by a 6-course menu and ended by a coffee and friandise.

Amuse Bouche

Bachforelle & Wildlachs
Gemüsepickles | Sauerrahm | Meerrettich
Kräuter-Emulsion

Tortelli
Kalb | Pfifferlinge | Haselnuss | Kerbel

Zander
Champagnersauce
Kürbis | Federkohl | Preiselbeer

Rehrücken
Wildrahmsauce
Spätzli | Rotkraut | Kastanien | Rosenkohl

Käseauswahl von Jumi
Früchtebrot | Feigensenf

Feigen-Parfait
Kastanien | Zwetschgen | Meringue

Espresso & Friandise